Álszent szentek

Címkék: bulvár ember magánélet kapcsolatok

2013.12.21. 21:26

Szóval kedves álszent szentek ez most csak nektek fog szólni személyesen tőlem nektek. Imádjátok hangoztatni tökéletességetek és hibátlanságotokat a világ előtt. Nem mulasztotok el egyetlen alkalmat sem arra, hogy leszóljátok azon embereket akik felvállalva élik az életüket. Azokat az embereket akik végig jártak olyan utakat amiket nem akartak vagy éppen akartak, de nem szégyenlik. Azokat az embereket akik a legkisebb mértékben sem különböznek tőletek.
Ó várjunk csak egy percet... hiszen különböznek. Különböznek, mert azt amit ők csinálnak nem takargatják. Nem próbálnak meg megfelelni a közjónak és angyalinak vagy éppen nagymenőnek tűnni bizonyos dolgokkal. Nem azon jár az agyuk, hogyan tudnák a legújabb "hibájukat" elfedni.
Ezek az emberek nyugodtan beszélnek arról, ha naponta mással bújnak ágyba, ha éppen pornós múltjuk volt. Nem érzik gáznak, ha részegre itták magukat egy hónapon át mindennap vagy egyéb bolondságot cselekedtek. Nincs is semmi ami miatt rosszul kéne érezniük magukat.
Akik ezt élő pokollá változtatják az ő számukra azok ti vagytok kedves álszentek. Lenéztek, megaláztok, megszégyenítetek és elmondotjátok minden rossznak csak, hogy beilleszkedjetek. Mások esetleges és látszólagos hibáji mögé rejtitek a sajátotokat. Undorító, mocskos éx nevetséges módon játszátok a makulátlan ember szerepét.
Ti vagytok azok akik ezeket a hibákat valós hibákká teszitek. Ti ragasztjátok hozzátok hasonló emberekre a meg nem érdemelt bélyeget. Olyan bélyeget amit első sorban talán magatokra kéne felrakni. Tükörbe nézni, hogy "igen, én sem vagyok jobb egy fikarcnyit sem".
Persze sose fogjátok megtenni, mert rettegtek, hogy ha kiderülne rólatok a hasonlóság ugyan úgy bánnának veletek az emberek ahogy ti bántok ő velük. Félelemben élitek a mindennapokat, hogy "csak ki ne derüljön. csak meg ne tudják."
Szóval kedves álszentek először lesztek szívesek a saját házatok tájékán körül nézni és feltakarítani az esetleges mocskot és hibákat már, ha persze képesek vagytok rá egyedül és utána turkálni mások szennyesébe.
Tujátok csak, hogy idézzek is egy hosszú hajú szakállas fickót... "Az vesse rá az első követ...".

A bejegyzés trackback címe:

https://thethinker.blog.hu/api/trackback/id/tr295703936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása